UNDERVISNING

Sangundervisning:

Jeg lægger i min undervisning vægt på "en sund stemme i en sund krop". Det vil sige, at for at stemmen kan yde sit maksimale, er det nødvendigt at finde balancen mellem afspændthed og opspændthed i kroppen. Dette kræver en god velafbalanceret holdning og en god dyb vejrtrækning og støtte. Jeg lægger mig i det arbejde tæt op af Alexander-teknikken, som jeg selv har haft stor glæde af som sanger.

Meget af min undervisning går ud på at genopdage - og genoptage - de primære og primale funktioner, for på den måde at finde ind til naturstemmen. Herfra kan ud- og opbygges en sund og frit klingende stemme.

 

Jeg er meget interesseret i det metodiske arbejde og søger altid at holde mig ajour med hensyn til nye udgivelser om stemmeteori og metodik. For mig at se, er der derfor ikke én sandhed om hvordan man opbygger og vedligeholder en stemme og mit arbejde tager altid udgangspunkt en den enkeltes behov og forventninger.

 

Vi har i sommeren 2015 fået bygget hus på vores grund, hvor der er selvstændig indgang til øve- og undervisningslokale. Her er der mulighed for både soloundervisning og undervisning på mindre hold.

 

Mine undervisningstimer er på 30, 45 eller 60 minutter for solosangere.

Holdundervisning efter aftale. Næste holdtimer afholdes ultimo maj/primo juni 2016. Ved interesse kontakt mig venligst på nedenstående kontaktnumre.

Kamma Bidstrup, Amtoftvej 4a, 8240 Risskov, mobil 20198327, mail kamma.b@hotmail.com